Guide: Alt du trenger å vite om Restylane

Restylane er en anerkjent filler som kommer i ulike typer som er spesiallagd for å forfine eller fremheve de ulike trekkene i ansiktet på forskjellige måter. Restylane brukes blant annet for å glatte ut rynker, gi fylde til lepper, markere kinnben, hake og kjeve, korrigere nesen, fjerne poser under øynene, og gjenopprette fylde og fukt i ansiktet.

 

restylane ciana klinikkenCiana klinikken er en autorisert Restylane klinikk i Trondheim.
Er du interessert i en restylane behandling? Les om tilbudet hos Ciana klinikken.

Hva er Restylane?

Restylane er en gele lignende filler laget av hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et stoff som kroppen produserer selv, men som etter hvert brytes ned på grunn av alder, soleksponering og andre faktorer.

Kollagen, elastin og hyaluronsyre er de stoffene i ansiktet vi forbinder med ungdommelighet. Det er disse som gir fylde, spenst og fukt til ansiktet.
Etter hvert som årene går, begynner produksjonen av disse stoffene å gå ned. Dette resulterer i tørrhet, dårlig elastisitet og mer fremtredende linjer.

Med restylane kan man fylle ut huden slik at den går tilbake til sin gamle form og får tilbake spenst og fukt. Kliniske studier viser også til at restylane øker kroppens egen produksjon av kollagen, og virker på denne måten forebyggende mot aldringstegn.

Hva er prisen på restylane?

Lurer du på pris på de ulike behandlingene finner du en komplett prisliste her.

Hvorfor velge Restylane fremfor andre fillere?

Restylane er verdens mest anvendte og dokumenterte filler med hyaluronsyre. Den er anerkjent som «The gold standard» innenfor behandlingskategorien.
Restylane er den filleren som ligner mest på kroppens egen hyaluronsyre, noe som gjør at man får mindre reaksjoner og bivirkninger.

I tillegg må alle som behandler med restylane gjennomgå omfattende kursing og bli godkjent som autorisert restylane behandler. Alle som er autorisert må bære gyldig ID-kort ved konsultasjon og behandling. Slik kan du være trygg på både produktet og at behandleren av restylane har relevant medisinsk bakgrunn og opplæring.

 

Hvor lenge varer restylane?

Resultatene etter restylane sees umiddelbart. Varigheten varierer mellom de ulike produktene og hvor i ansiktet de anvendes. Med én behandling varer restylane som regel fra 6-12 måneder, men etter hvert som man fyller på blir varigheten lengre.

 

Behandling av områder med Restylane

 

Restylane i lepper

Restylane har spesiallaget to typer fillere for leppene. Restylane kysse og Restylane Lyps. Begge gir fyldige og myke, kyssbare lepper som varer inntil 6 måneder. Enten du vil skape mer symmetri, leppekontur, eller fylle ut rynker i, og over leppen er dette et godt valg.

Bivirkningene kan være hevelse og blåflekker som vil gå over etter noen dager.

Restylane under øyene

Behandlingen hvor restylane injiseres under øynene kalles for en «Tear Trough» behandling. Det er en svært effektiv behandling for å redusere søkk, poser og mørke ringer under øynene. Hyaluronsyren fyller ut og gir fukt til området slik at du får et mer våkent og friskt blikk.

Restylane i munnviken

Etter hver som vi blir eldre mister huden volum og spenst som får den til å sige nedover. Hos noen kan munnvikene da bli dratt ned. Mange kan også få tydelige marionettelinjer. Dette er de lange rynkene som går fra nesen, rundt munn og hake.
Med restylane kan man glatte ut disse linjene og i tillegg løfte munnvikene oppover.

Restylane i nese

Nesekorreksjon ved bruk av restylane er et trygt og reverserbart valg dersom du ønsker å endre formen på nesen, uten fare for komplikasjoner som kan komme ved kirurgi.
Restylane kan brukes til å glatte ut humper på nesebroen, løfte nesetippen, og rette ut ujevnheter.
Det går ikke an å gjøre nesen mindre med restylane, men med en jevnere nese vil den se mindre ut enn den faktisk er.

Hudforyngelse med Restylane Skinbooster

En av de mest populære behandlingene med Restylane er Skinboosters. Dette er en prisbelønnet og anerkjent behandling som glatter ut huden, øker dens elastisitet og gjenoppbygger fuktbalansen på en skånsom og naturlig måte.

Hyaluronsyren i kroppen brytes etter hvert ned. Dette resulterer i tørrhet, dårlig elastisitet og mer tydelige linjer.
Ved å injisere mikrodråper av hyaluronsyre med Skinboosters under huden, gjenopprettes hudens naturlige balanse. Huden blir jevn og gjenfuktet for et friskt og sunt utseende.

Restylane Skinboosters er vitenskapelig bevisst å forbedre hudkvaliteten, også på lang sikt.

Behandlingen kan gjøres i ansiktet, på halsen, brystkasse, og hender.

Fremheve ansiktskonturer med Restylane

Restylane kan brukes for å fremheve og markere ansiktskonturer. Vi kan injisere Restylane i haken for å redusere kløft, jevne ut linjen mellom munn og hake, eller gjøre haken mer fremtredende og definert. Vi kan også fylle inn kinnben eller kjeve for å markere dem mer.

Bivirkninger og nedetid etter Restylane behandling

Det er vanlig å bli hoven og rød i området som er behandlet. Blåflekker kan også oppstå. Noen kan føle at resultatet etter behandling blir for synlig, men det er ingen grunn til bekymring. Når hevelsen er gått over vil resultatet se mer naturlig ut. Du kan fint gå på jobb og gjøre vanlige gjøremål dagen etter behandling.

Vent med trening, badstu og alkohol i minst 24 timer etter behandling. Disse aktivitetene øker blodsirkulasjonen i kroppen som kan føre til at bivirkningene forverres.