Laserbehandling mot arr og strekkmerker

Banebrytenede behandling med Fotona laser

Fjerning av arr og strekkmerker med Fotona laser

Fotona laser kan brukes som en effektiv behandling mot arr og strekkmerker. Laserlyset fjerner arrvevet ved å skånsomt fordampe det, laseren stimulerer også hudens egen kollagenproduksjon og gjenopprettelse av nye hudceller. På denne måten forbedres arrvevet og hudvevet, og arrene og strekkmerkene blir mindre synlige.

Bestill time
Laser mot arr

For å fjerne arr med laser bruker vi Fotona laser. Fotonas laserbehandling mot arr er en banebrytende behandling som tar i bruk laserlys i to ulike bølgelender. Den gir umiddelbart synlige resultater som overgår tradisjonelle laser behandlinger og andre arr behandlinger. Behandling med Fotona gir en svært effektiv behandling som ikke bare adresserer arrets estetiske utseende, men som også hjelper til med arrets generelle vevskvalitet (f.eks. rødhet, størrelse, bevegelighet). Spesielt aknearr reagerer godt på laserbehandling med Fotona. Se her for å lese mer om laserbehandling mot akne.

Laser mot strekkmerker

Laserbehandling med Fotona mot strekkmerker er en effektiv og sikker behandling som passer for alle hudtyper. Den myker opp og flater ut strekkmerker, samtidig som den forbedrer hudens generelle utseende.

Les mer om Fotona laserbehandlinger her.

Behandling og pris

Laserbehandling mot arr og strekkmerker oppleves som en mild til moderat smertefull behandling, med 1-7 dager nedetid. Du kan forvente at huden vil være tørr og stram de første dagene etter en behandling, mange opplever også flassing. Men du kan fortsette med dine daglige aktiviteter som vanlig rett etter behandlingen.

Det lages en individuell plan for behandling av strekkmerker og arr. Vi anbefaler 3-5 behandlinger med 4-8 uker mellomrom. For arr kan det anbefales en kombinasjonsbehandling med laser og dermapen. For å oppnå best mulig resultat burde man også bruke riktige produkter hjemme, dette er noe våre behandlere kan hjelpe deg med.

Prisen ligger på 2390,- per behandling, se her for vår komplette prisliste.

Ofte stilte spørsmål

Fotona er en 30-60 minutters ikke-invasiv laserprosedyre som nesten ikke gir nedetid eller ubehag, slik at du kan fortsette med dine daglige aktiviteter som vanlig. Du kan forvente at huden vil være tørr og stram dagene etter en behandling. Mange opplever også flassing.

En umiddelbar friskhet og tetthet i ansiktet kan sees snart etter behandlingen, men den fulle effekten utfolder seg gradvis over en periode på 2-3 måneder. Man kan forvente fortsatt forbedring i opptil seks måneder etter behandlingen.

Det er viktig å bruke høy solfaktor etter, og før behandling- samt unngå soling da huden er ekstra ømfintlig.

Kontakt

Har du noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt! Vi hjelper deg med alle spørsmål.

Kontakt oss