Restylane er et populært volumgivende stoff som benyttes til rynke behandling og for å gi for økt volum.

Restylane inneholder hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen.

Restylane er verdens mest anvendte
og dokumenterte HA-filler.

Etterhvert som vi eldes svekkes kvaliteten på hyaluronsyren og kollagen og elastinfibre brytes ned. Hyaluronsyren i Restylane ligner kroppens egen hyaluronsyre. Den binder vann og bidrar dermed til å fukte huden innenfra og skape fylde. Kliniske studier vises også at Restylane kan hjelpe kroppen å øke egen produksjon av kollagen og derfor virker forebyggende på aldringsprosessen.

Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte hyaluronsyre filler og regnes for å være «The Gold Standard». Alle som benytter Restylane i Norge er autoriserte. Dette innebærer at de har relevant medisinsk bakgrunn og har fått omfattende opplæring og support av Galderma . Se derfor alltid etter gyldig ID-kort ved behandling.

Ofte stilte spørsmål

Leppebehandling har en varighet på 3-6 måneder etter førstegangsbehandling. Øvrige behandlinger er ca 3-12 måneder avhengig av behandlingsområde, hudtype og injiseringsteknikk. Varigheten blir lengre ved senere behandlinger.

Injeksjonsrelaterte reaksjoner kan forekomme, men disse går som regel over av seg selv Slike reaksjoner omfatter rødme, hevelse, smerte, kløe, blåmerker og ømhet ved injeksjonsstedet. Som ved alle hudinjeksjoner er det en liten risiko for infeksjon.

Vi har 18 års aldergrense på injeksjonsbehandlinger. Gravide og ammende behandles ikke med Filler.

Skal du ta Filler i leppene og har piercing i tunga, må du ta ut denne ca 1 uke på før behandlingen for din egen sikkerhet.

Aldersgrensen på denne behandlingen er 18 år.

Kontakt

Har du noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt! Vi hjelper deg med alle spørsmål.

Kontakt oss