Hydralase

En verdensnyhet innen laser

Ciana er en av de første klinikkene i Norge til å innføre behandlingen.

Denne behandlingen gir umiddelbar fukt i huden slik at laserbehandlingene får større effekt. I tillegg forkorter den helingstiden og du vil oppleve mindre hevelse og rødhet etter behandling.

Bestill time

Hvorfor Hydralase?

For at enkelte laserbehandlinger skal fungere optimalt er det viktig med nok fuktighet i huden. Fukt er noe vi vet forminsker med alderen, samtidig er det spesielt viktig med nok fukt i huden ved foryngende behandlinger som tightsculpting.

Før vi tar laserbehandlingen måler vi fuktbalansen i huden. Dersom denne er for dårlig gjennomføres hydralase. Behandleren skaper da mikrokanaler i huden med laseren, så påføres et serum som inneholder hyaluronsyre, sink og B5. Kanalene suger da til seg dette serumet som gir umiddelbar fuktighet i huden.

Ofte stilte spørsmål

Fotona er en 30-60 minutters ikke-invasiv laserprosedyre som nesten ikke gir nedetid eller ubehag, slik at du kan fortsette med dine daglige aktiviteter som vanlig. Du kan forvente at huden vil være tørr og stram dagene etter en behandling. Mange opplever også flassing.

En umiddelbar friskhet og tetthet i ansiktet kan sees snart etter behandlingen, men den fulle effekten utfolder seg gradvis over en periode på 2-3 måneder. Man kan forvente fortsatt forbedring i opptil seks måneder etter behandlingen.

Det er viktig å bruke høy solfaktor etter, og før behandling- samt unngå soling da huden er ekstra ømfintlig.

Kontakt

Har du noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt! Vi hjelper deg med alle spørsmål.

Kontakt oss