HaiRestart

HaiRestart stimulerer til hårvekst

HaiRestart er en helt ny behandling som stimulerer til mer hårvekst, og forebygger ytterligere hårtap på en skånsom og effektiv måte.

Bestill time
Fordeler med HaiRestart:
  • Forebygging av ytterligere hårtap
  • Økning av hårtetthet og tykkelse.
  • Fremmer ny folikkelvekst.
  • Ingen medisiner.
  • Ingen nedetid.

Flere kliniske studier av HaiRestart har vist høy effekt og fravær av bivirkninger.
Betydelig forbedring av hårveksten sammen med økt hårtetthet og en stabilisering av hårtap ble rapportert i 93% av tilfellene, uavhengig av alder. I en annen studie rapporterte pasienter en mer elastisk og mindre tørr hodebunn, og tykkere, mer holdbart, sunnere og tettere hår enn tidligere.

Hvordan fungerer det?

Fotona laseren leverer skånsomt energi som varmer opp hodebunnen og trigger vevet til å produsere vekstfaktorer og proteiner, og samtidig øker blodstrømmen i området. Dette vekker sovende hårsekker samtidig som det stimulerer aktive hårsekker, og fremmer sunn hårvekst.

Ytterligere hårtap forhindres såvel som sovende hårsekker vekkes noe som resulterer i fyldigere og tykkere hår.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

4-6 behandlinger med 2-3 ukers mellomrom.

Ofte stilte spørsmål

Fotona er en 30-60 minutters ikke-invasiv laserprosedyre som nesten ikke gir nedetid eller ubehag, slik at du kan fortsette med dine daglige aktiviteter som vanlig. Du kan forvente at huden vil være tørr og stram dagene etter en behandling. Mange opplever også flassing.

En umiddelbar friskhet og tetthet i ansiktet kan sees snart etter behandlingen, men den fulle effekten utfolder seg gradvis over en periode på 2-3 måneder. Man kan forvente fortsatt forbedring i opptil seks måneder etter behandlingen.

Det er viktig å bruke høy solfaktor etter, og før behandling- samt unngå soling da huden er ekstra ømfintlig.

Kontakt

Har du noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt! Vi hjelper deg med alle spørsmål.

Kontakt oss