Frisk opp huden din med peeling

Kjemisk peeling trondheim

Hva er kjemisk peeling?

En kjemisk peeling er en behandling hvor en kjemisk løsning påføres huden og tillates å trekke dypt ned i hudlagene. Huden opplever behandlingen som en mild skade, og svarer med å sette i gang en rekke reparasjonsprosesser slik at ny hud vokser frem.

I løpet av de første 1 til 14 dagene avhengig av hvor dyp peelingen er gjort, flasser den gamle huden av, og ny frisk hud kommer til syne.

Bestill time

Vi tilbyr ulike peelinger hos oss. Peelingene har ulik styrke og bruksområder, men felles for alle er at de lysner mørke flekker, forbedrer hudtonen og spensten, reparerer solskader, og glatter ut fine linjer.

Mandelage peeling

Er et godt valg for deg som ikke har gjort peeling før, eller dersom du har acne, hudormer, rosacea eller sensitiv hud. På grunn av molekylenes størrelse virker den mindre irriterende på huden enn andre peelinger.

Mandelage inneholder mandelsyre og vitamin A for å behandle aldring, mild inflammatorisk akne, og lett pigmentering.

Meline peeling

Denne behandlingen passer for de med sterke pigmenteringer som postinflammatorisk hyperpigmentering (etter for eksempel kviser, infeksjon eller skader i huden), aldersflekker, og melasma.

Peelingen gir ikke tilbakefall av pigmenteringer, og vil i tillegg spre pigmenteringene i vevet, slik at det ikke sees som flekker i huden. Du kan forvente 90-95% forbedring innen 60-90 dager dersom du følger protokoll.

Meline dark circle peel

En trygg og skånsom behandling for området rundt øynene. Peelingen kontrollerer pigmentering, minker produksjon av melanin i huden, og jevner ut hudtonen og fargen på huden rundt øynene.

Behandlingen passer for deg som ønsker å redusere mørke ringer rundt øynene.

G-peel 50

Denne peelen er perfekt for deg som aldri har gjort peeling før, har sensitiv hud, eller ønsker å behandle aldringstegn. G-peel er en kjemisk peel som inneholder 50% glykolsyre.

Denne peelen inneholder dermashield, en teknologi som gjør det mulig å bruke høyere konsentrasjon av glykolsyre, slik at den kan jobbe aktivt med huden uten at man opplever de vanlige bivirkningene som irritasjon, svie, rødhet og ubehag.

Glykolsyren bryter bindingene mellom gamle hudceller slik at disse flasser av og ny frisk hud kommer til syne. Glykolsyren er et lite molekyl som gjør det mulig å trenge dypt ned i huden. Dermed bidrar glykolsyren også til stimulering av kollagen og elastin, samtidig som den motvirker urenheter og forbygger utbrudd.

G-peelen:

  • Forbedrer hudens tekstur betydelig
  • Reduserer fine linjer og rynker
  • Reduserer solskader og hyperpigmentering
  • Er egnet i kombiansjon med utklemming
  • Stimulerer til cellefornyelse
  • Øker produksjon av kollagen og elastin

P-peel 20

P-peel er en kjemisk peeling som inneholder pyrodruesyre og melkesyre. De aktive ingrediensene øker peelingeffekten og eksfolierer huden uten å tørke den ut.

Peelen brukes til å behandle og redusere synligheten av akne, follikulitt, solskader, overflatiske rynker, arrdannelse og pigmenter.
Kan brukes til akne på ryggen, brystet og skuldrene i en og samme behandling.
Peelen passer for alle hudtoner og typer.

Denne peelen inneholder dermashield, en teknologi som gjør det mulig å bruke høyere konsentrasjon av de aktive ingrediensene, slik at de kan jobbe raskere med huden, uten å oppleve de vanlige bivirkningene som irritasjon, svie, rødhet og ubehag.

Behandlingene kan kombineres med utklemming av hudormer.

Ofte stilte spørsmål

For å oppnå best mulige og raske resultater anbefaler vi minst én klinikkbehandling, i tillegg til å anvende produkter for hjemmebruk. Meline serien har de beste produktene for pigmentering med banebrytende forskning og resultater. Våre behandlere hjelper deg med å sette opp en hudpleierutine tilpasset din hud.

Etter behandlingen i klinikken er det viktig å beskytte huden godt med solkrem!

Kontakt

Har du noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt! Vi hjelper deg med alle spørsmål.

Kontakt oss