Fotona 4D laserbehandling i Trondheim

Fotona er en nyskapende og hudoppstrammende laserbehandling som er injeksjonsfri.

Hvordan fungerer fotona laser?

Fotona er en laserbehandling som tilbyr et ikke-kirurgisk og injeksjonsfritt alternativ til ansiktsløft. Laserbehandlingen gir hudstrukturen en umiddelbar fornyelse med naturlige og langvarige resultater. Fotona er en trygg behandling med minimale bivirkninger, som gir deg et ansiktsløft fra innsiden og ut.

Bestill time
Behandlingen egner seg for å behandle:
  • Arr (fra f.eks. akne)
  • Pigmentflekker
  • Slapp og ujevn hud
  • Fine linjer og rynker
  • Strekkmerker
  • Porer og acne
  • Rosacea og sprengte blodkar
Fotona laser behandlinger vi tilbyr

Vi bruker det prisvinnende lasersystemet Fotona Dynamis. Laseren bruker en unik kombinasjon av to laserteknologier. Den unike kombinasjonen av laserteknologier gir et bredt utvalg av behandlingsalternativer.

Noen av våre behandlinger er:

Uavhengig av hvilken laser behandling du velger vil du oppnå en oppstrammende effekt i hudens forskjellige lag. Huden blir strammere, og vil se og føles yngre ut. Se her for en komplett oversikt over behandlingene vi tilbyr.

Forskjellen på Fotona 2D og 4D/5D?

Fotona 2D jobber med oppstramming av huden på to plan, derav navnet 2D. 2D brukes til å behandle akne, hyperpigmentering, hudoppstramming. Hudoppstramming med 2D kalles for Skin Tightening, og egner seg for de med lettere slapphet og rynker i huden.

Fotona 4D/5D er Fotonas nyeste og mest avanserte hudforyngelse behandling, en videreutviklet versjon av 4D behandlingen. Fotona 4D/5D er en ikke-kirurgisk behandling av ansiktshud og slimhinner i munnhulen med to forskjellige lasere i fire nivåer i huden. Til forskjell fra behandlingen Fotona 4D jobber 4D/5D behandlingen med både oral (indre) oppstramming og utvendig oppstramming. Behandlingen stimulerer til økt kollagendannelse, hudoppstramming, jevnere tekstur og hudtone, og reduserte linjer og rynker.

Hvordan utføres behandlingen?

Fotona behandlingene tar mellom 30-80 minutter ettersom hva det er du vil skal behandles.

Fotona behandlingene bruker 4 trinn for å stramme og løfte huden fra innsiden og ut.

Trinn 1 – Gjenoppretter volum i slappe/ hengende områder for et umiddelbart løft.
Trinn 2 – Stimulerer kollagenproduksjonen for å stramme opp ansiktsvevet.

Trinn 3 – Reduserer pigmentering, arr og rynker for bedre tone og tekstur.
Trinn 4 – En lett micro- laser peel som minimerer fine linjer og porer.

Hvilke trinn som brukes i behandlingen varierer etter hva man ønsker å behandle, men Fotona 4D/5D går gjennom alle trinnene.

Fotona laser nedetid

Fotona laserbehandling har en nedetid på 1-7 dager med rødhet, hevelse og flassing. Pleie og hensyn varierer ettersom om behandlingen bruker 2D eller 4D/5D, men det er alltid viktig å bruke minimum solfaktor 30 etter behandling. Ved 2D behandlinger kan du sole deg både før og etter behandling. Mens ved 4D/5D bør du ikke sole deg eller benytte solarium to uker før og en uke etter behandling.

Resultater etter Fotona laser behandling

Du vil kunne se effekt allerede etter første behandling. En umiddelbar glød og oppstramming av huden kan sees like etter behandlingen, men den fulle effekten utfolder seg gradvis over en periode på 2-3 måneder. Din hudtilstand vil fortsette å forbedre seg i opptil 6 månedene etter siste behandling, spesielt i kombinasjon med anbefalt daglig hudpleie.

Pris for Fotona laser

Vi tilbyr en rekke behandlinger med fotona laser, prisen varierer fra 940,- til 4990,-. Se komplett prisliste her.

Ofte stilte spørsmål

Fotona er en 30-60 minutters ikke-invasiv laserprosedyre som nesten ikke gir nedetid eller ubehag, slik at du kan fortsette med dine daglige aktiviteter som vanlig. Du kan forvente at huden vil være tørr og stram dagene etter en behandling. Mange opplever også flassing.

En umiddelbar friskhet og tetthet i ansiktet kan sees snart etter behandlingen, men den fulle effekten utfolder seg gradvis over en periode på 2-3 måneder. Man kan forvente fortsatt forbedring i opptil seks måneder etter behandlingen.

Det er viktig å bruke høy solfaktor etter, og før behandling- samt unngå soling da huden er ekstra ømfintlig.

Kontakt

Har du noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt! Vi hjelper deg med alle spørsmål.

Kontakt oss