Fotona akne behandling

Aktiv akne behandling

Active akne protokollen fra Fotona egner seg ypperligtil å forebygge og tidlig redusere aknebetennelser.

Behandlingen fungerer slik at laserlyset trenger inn i huden for å effektivt og selektivt ødelegge overaktive talgkjertler, noe som både behandler aktive kviseutbrudd og reduserer risikoen for å utvikle nye akne/kviseutbrudd. I tillegg bidrar laserbehandlingen med å akselerere helingsprosessen ved at den fører til regenerering av kollagen i det aktuelle området. Dette er noe som minsker sannsynligheten for aknearr, og er et viktig steg i langsiktig behandling av akne.

Vi anbefaler 4-5 behandlinger med 1 uke mellomrom for best mulig effekt. I tillegg til å benytte riktige produkter for å opprettholde resultatet. Våre behandler hjelper deg med å bygge en passende hudpleierutine.

Les mer om Fotona laser her.

Bestill time
Aknearr behandling

Man kan også behandle og fjerne aknearr med Fotona laser. Laseren gir trygt og effektivt den penetrasjonsdybden som kreves for gjenoppbygging av huden, og bidrar til å forbedre hudens tekstur og tone. Laseren fordamper forsiktig arrvevet og jobber i mikro-tynne lag av den skadede hudoverflaten. Den stimulerer også produksjon av kollagen for å avsløre sunn, uskadet hud under arrene. Man har med laserbehandling nøyaktig kontroll over penetrasjonsdybden, noe som gjør at laserbehandling av aknearr er mer skånsomt enn kjemisk peeling og dermabrasjon (hudsliping).

Aknearr behandling med laser er en rask, sikker og enkel prosedyre. Se her for å lese mer om laserbehandling av arr.

Bestill time

Kontakt

Har du noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt! Vi hjelper deg med alle spørsmål.

Kontakt oss