Laser peeling i Trondheim

Peeling behandling med bruk av laser

er Ideell for akne-arr, reduksjon av porer, fine linjer og rynker, pigmenterte områder, «kråketær», oppstramming av øyelokkene, innstramming av huden på hendene og fjerning av solflekker/aldringsflekker på hendene.
Dette er en unik, trygg og skånsom laser behandling som fjerner det øverste laget i huden på en kontrollert og presis måte. Med Fotona Laser Peel oppnås hudfornyelse med en helt ny og revolusjonerende teknologi.

Bestill time

Lett peel:

Fotona Light Peel er optimal for reduksjon av porer, fine linjer og rynker, pigmentflekker, og oppstramming av øyelokk.
Med denne metoden er det ingen «slitasje» på huden din, som ved microdermabrasion. Behandlingen kan gjentas hver fjerde uke om ønskelig og tar ca. 20 minutter. De fleste går tilbake til jobb neste dag.

Dette er en peeling som fjerner det øverste laget i huden på en trygg og skånsom måte. Behandlingen har en svært eksfolierende effekt på huden og tilsvarer ca. 5-8 behandlinger med microneedling. Behandlingen kan gjentas hver fjerde uke om ønskelig, og tar ca. 20 minutter. De fleste går tilbake på jobb neste dag.

Medium peel:

Fotona Medium Peel er en optimal behandling for slapp, eller hengende hud. 

Fotona Smooth Laser Peel er spesielt designet for å gi ekstra oppbygning av kollagen og oppstramming av huden. Ved behandlingen brukes en serie av laserpulser som trenger gjennom huden og avgir energi som stimulerer oppbygning av kollagen og fortsetter å stimuleres i opp til 3 måneder etter behandling. Overflateskader i huden vil flasse av i løpet av 1-5 dager etter behandling Avhengig av pasientens tilstand er tilhelingstiden for denne behandlingen én til tre dager. De fleste er tilbake på jobb innen to dager.

Behandlingene kan kombineres med utklemming av hudormer.

Ofte stilte spørsmål

For å oppnå optimale og raske resultater anbefaler vi minst én klinikkbehandling, i tillegg til å anvende produkter for hjemmebruk. Meline serien har de beste produktene for pigmentering med banebrytende forskning og resultater. Våre behandlere hjelper deg med å sette opp en hudpleierutine.

Etter behandlingen i klinikken er det viktig å beskytte huden godt med solkrem

Kontakt

Har du noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt! Vi hjelper deg med alle spørsmål.

Kontakt oss